PartsPoint versterkt positie met overname ABG automaterialen in De Kwakel | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

PartsPoint versterkt positie met overname ABG automaterialen in De Kwakel

ABG Automaterialen (Automaterialen, Banden en Gereedschappen) in De Kwakel is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). De grossiersvestiging wordt volledig geïntegreerd binnen PartsPoint. ABG was reeds als klant van Alliance Automotive Trading actief in de regio.

ABG is per 1 juni 2023 overgegaan naar PartsPoint. ABG in De Kwakel zit op het 3 provincie punt van Noord- en Zuid-Holland en Utrecht met een ruim assortiment aan automaterialen, banden en gereedschappen. Binnenkort zal de gevel aangepast worden naar de kenmerkende PartsPoint stijl.

Rob Visser, Director Network bij AAGB laat weten: “Met de overname verwerven we een prachtige toekomstbestendige PartsPoint vestiging. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van ABG zich bij ons voegt en gelooft in onze kracht en visie.”

Peter ter Berg, eigenaar van ABG vertelt: “Ik ben vandaag 74 geworden en dat is reden genoeg om een volgende fase in te gaan met ABG. Er komen flinke uitdagingen op ons af en ik heb een groot vertrouwen in PartsPoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname blijven we een sterkere partner voor onze klanten, ook omdat alle personeelsleden mee gaan.” 

ABG maakte al deel uit van het Alliance Automotive Trading klantennetwerk en is daarmee geen onbekende. PartsPoint heeft een zeer goede landelijke dekking in Nederland en een sterke voet aan de grond in België met 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. 

Naast de service die klanten van ABG gewend waren, profiteren ze ook van de investeringen die AAGB de afgelopen jaren gedaan heeft om met PartsPoint de beste partner te zijn voor het moderne garagebedrijf. Met het complete assortiment inclusief het eigen merk NAPA, een state of the art catalogus, en een uitgebreid pakket aan garageformules en marketing concepten.

PartsPoint profileert zich steeds meer als one-stop-shopping partner voor de moderne garage.