PartsPoint vergroot zijn netwerk met overname Brezan Kampen | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

PartsPoint vergroot zijn netwerk met overname Brezan Kampen

Brezan Kampen wordt per 1 februari 2023 overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) en wordt volledig geïntegreerd binnen onze dochteronderneming PartsPoint. De vestiging was tot voor kort als franchisenemer onder de Brezan Automaterialen vlag actief in de provincie Overijssel. Brezan Kampen is een vertrouwde naam in zijn omgeving. Ze verzorgen de juiste automaterialen op de juiste plaats, op het juiste moment. Vanaf 1 februari 2023 gaat de vestiging Brezan Kampen zijn succes vervolgen onder de naam PartsPoint. 

Brezan Kampen zal onder de naamsbekendheid van PartsPoint en Alliance Automotive Group Benelux zijn groei voorzetten. Alle medewerkers van Brezan Kampen zullen meegaan naar de nieuwe eigenaar. Kees Reijne zal als manager aanblijven, waardoor voor alle bestaande klanten het persoonlijke contact waarvoor Brezan Kampen bekend staat, bewaard zal blijven.

Kees Reijne geeft aan: “Het is als zelfstandige grossier steeds moeilijker de huidige uitdagingen in de markt het hoofd te bieden. Door deze overname zijn wij beter geïntegreerd in PartsPoint en de grote, sterke Alliance Automotive Group Benelux organisatie erachter. Ik ben blij dat we als team blijven, zodat we onze klanten naast onze persoonlijke benadering, ook alle voordelen van de schaalvergroting van PartsPoint kunnen bieden.”

Rob Visser, Director Netwerk van PartsPoint, verteld: “Met deze overname versterkt PartsPoint wederom zijn landelijke positie. We zijn erg blij dat het team van Brezan Kampen aan boord komt en met hun kennis en kunde de lokale klanten blijven bedienen."

Brezan Kampen was al onderdeel van het Brezan grossiersnetwerk van Alliance Automotive Group Benelux en is daarmee geen onbekende. De grossiersformule Brezan Automaterialen is in 2021 omgedoopt tot het sterke PartsPoint. PartsPoint heeft een zeer goede landelijke dekking in Nederland en begint groot te worden in België met wel 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Met de overname van Brezan Kampen is nu ook de laatste Brezan franchiser overgenomen door PartsPoint.