PartsPoint Uithoorn verhuist naar XXL locatie in Aalsmeer! | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

PartsPoint Uithoorn verhuist naar XXL locatie in Aalsmeer!

Met veel enthousiasme delen wij u mee dat we gaan verhuizen!

Met veel enthousiasme delen wij u mee dat PartsPoint Uithoorn binnenkort gaat verhuizen naar een nieuwe XXL locatie!

Ruim 25 jaar zijn wij u met veel plezier van dienst geweest in ons vertrouwde pand aan de Amsterdamseweg 10 in Uithoorn. Aangezien PartsPoint blijft groeien, wordt ook ons assortiment en aanbod van diensten steeds groter. Om u als relatie van PartsPoint Uithoorn een steeds betere service te kunnen bieden, hebben wij daarom besloten om te verhuizen naar een nieuwe locatie in Aalsmeer. Vanaf 18 maart 2024 zullen wij u met ons vertrouwde team gaan bedienen vanuit ons nieuwe pand aan de Hollandweg 1 in Aalsmeer. Naast een XXL voorraad, zal er in onze nieuwe locatie ook een TECH360 Training Center en PartsPoint One-Stop-Shop Experience Center worden geopend. Wij vertellen u hieronder graag meer over!

Verhuizing

Er wordt op dit moment hard gewerkt om het nieuwe pand in te richten. Dinsdag 12 maart zal de laatste verkoopdatum vanuit Uithoorn zijn. De verhuizing vindt plaats op 13 t/m 15 maart. Tijdens de verhuizing zal onze vestiging in Amstelveen zorgen voor uw leveringen.

Vanaf 18 maart is ons nieuwe adres:
PartsPoint Aalsmeer
Hollandweg 1 
1432 DD Aalsmeer

Wij blijven bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: 0297-522560.

PartsPoint Aalsmeer

Het nieuwe pand in Aalsmeer biedt veel nieuwe kansen:

  • Een oppervlakte van 1.500m². Zo hebben wij voldoende ruimte om de komende jaren door te blijven groeien.
  • XXL voorraad, uitgebreid naar 15.000 artikelen en 3.000 banden!
  • Meer voorraad betekent ook meer artikelen uit voorraad leverbaar.
  • En natuurlijk een duurzamer pand.

De afgelopen 25 jaar hebben we met plezier in ons vertrouwde pand gezeten. Gestart met een team van 4 mensen zijn we gegroeid naar een team van 12 collega's. Wij blijven groeien en daarom is het tijd voor een volgende stap: een nieuwe locatie. We gingen op zoek naar een nieuw pand waar we ruimte hebben om te blijven groeien. En dit pand hebben we gevonden in Aalsmeer!

Door de verhuizing zal ook onze naam veranderen. PartsPoint Uithoorn wordt PartsPoint Aalsmeer.

PartsPoint Aalsmeer

TECH360 Training Center

Technische ondersteuning en training: dat is waar het om draait bij TECH360. Steeds meer garagebedrijven maken gebruik van TECH360 en haar diensten. In ons pand zal daarom een geheel nieuwe TECH360 Training Center worden geopend. Voorzien van de modernste apparatuur en hoogwaardige tools & gereedschappen.

PartsPoint One-Stop-Shop Experience Center

Naast de TECH360 Center, zal medio mei op onze nieuwe locatie het eerste PartsPoint One-Stop-Shop Experience Center worden geopend! Hier vindt u alles wat PartsPoint te bieden heeft onder één dak: PartsPoint Business Boosters, garageformules en divisies. Uiteraard ook ons eigen merk NAPA en Merk erkend schadeherstel.

Meer weten?

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met de vestiging.