NexDrive | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

NexDrive

Service netwerk voor nieuwe generatie voertuigen.

Watt’s next? Inderdaad, elektrisch is nu de trend. EV en hybride. Maar er wordt ook al gesproken over waterstof. En wat komt daarna? PartsPoint is overal op voorbereid. Wij zijn toekomstbestendig en helpen u dat ook te zijn. Door richting te geven en u te helpen klaar te zijn voor de volgende generatie voertuigen.

NexDrive

Uitgebreide ondersteuning op het gebied van techniek én marketing.

  • Training, opleiding en equipment
  • Pass Thru en Remote Services
  • Uitgebreide marketingondersteuning

NexDrive is hét EV/hybride concept voor het universele autobedrijf. Die universeel blijft en nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Nu niet, morgen niet en volgend jaar niet. Met dit concept werkt u met het hoogwaardige EV-gereedschap van AAGB. NexDrive helpt u op technisch vlak, met opleidingen en TECH360. Met Pass Thru en Remote Services. Allemaal techniek, maar dat is niet alles. Ook een uitgebreid pakket aan marketing ondersteuning helpt u verder op weg.

Meer over NexDrive

Logo NexDrive

 

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

concepten PartsPoint NexDrive

7 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor het autobedrijf. Waarmee wij dichterbij komen te staan. Beter richting kunnen geven. En waarmee het autobedrijf toekomstbestendig wordt.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.