Mijlpaal voor Autovakmeester: 200 deelnemers | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijlpaal voor Autovakmeester: 200 deelnemers

Sinds de introductie van de universele garageformule in 2018 zijn er al veel successen gevierd. Begin 2019 sloot de 100ste deelnemer zich aan en in 2022 werd Autovakmeester als beste garageformule beoordeeld in het BOVAG/ROSA onderzoek met een waardering van 8,9. Dit jaar viert Autovakmeester de volgende mijlpaal in haar korte bestaan. In het najaar van 2023 zal De Geus Auto's uit Ten Boer als 200ste deelnemer toetreden tot deze succesformule. 

Het succes van de garageformule kenmerkt zich door de perfect fit met lokaal werkende universele garagebedrijven. Bij Alliance Automotive Group Benelux begrijpt men goed welke ondersteuning een garagebedrijf nodig heeft om lokaal te floreren en toch mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo ook de recente nieuwe uitbreiding naar 36 maanden garantie, die de garageformule nu aanbiedt. Deze bevestigd de kwaliteit die de lokale deelnemers hun klanten leveren. 

Met dit alles was ook Bertjan de Geus van De Geus Auto's overtuigt van de meerwaarde van de Autovakmeester garageformule voor zijn eigen bedrijf. Bertjan: “Het totaalplaatje sprak mij erg aan, het is een complete garageformule die alle tools in huis heeft die je als lokale ondernemer kunt gebruiken. Van online marketing tot unieke 36 maanden garantie voor consumenten. Van technische data tot landelijke merkcampagnes. Op basis van krachtig landelijk netwerk van autobedrijven en het formuleteam wordt je ontzorgd. Autovakmeester geeft een gevoel van een professionele en vooruitstrevende organisatie waarbij we elkaar versterken en toch onszelf kunnen blijven”.

Ton Sieljes, formulemanager Autovakmeester: ”Het is geweldig dat Bertjan als 200ste ook voor onze garageformule heeft gekozen. De Geus Auto’s past perfect bij het concept van onze garageformule. Zij zijn verankerd in hun gemeenschap en bieden de klanten persoonlijke service en vakmanschap. Vanaf nu kunnen zij rekenen op de beste ondersteuning van ons formuleteam én de kracht van Alliance Automotive Group Benelux. Ik kijk in ieder geval uit naar een plezierige en langdurige samenwerking.”

 

logo autovakmeester