De 6 voordelen van PARTS360 | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

De 6 voordelen van PARTS360

Meer dan onderdelen alleen

Universele garages repareren voertuigen van alle merken. Alles weten van alle merken dat lukt geen enkel monteursteam. Daarom biedt PARTS360 naast onderdelen ook elektrische schema’s en handleidingen in meerdere talen. Ook kunt u het koppelen aan uw garage management systeem. We zetten de voordelen voor u op een rij.

VOORDEEL 1: Koppeling met garage management systeem 

Het koppelen van uw GMS of DMS aan PARTS360 kan veel opleveren. Zo kunt u op kenteken zoeken naar onderdelen en die overhevelen naar de werkorder. En als u een kenteken koppelt aan een onderhoudsbeurt, kunnen uw monteurs direct zien welke controles nodig zijn. 

VOORDEEL 2: Overzicht veelvoorkomende storingen 

In het servicebulletin staat een uitgebreid overzicht van veelvoorkomende storingen en mogelijke oplossingen. Van hoe u een krakende achterbank fikst tot een stapsgewijs plan om de oorzaak van een haperende motor te vinden. PARTS360 biedt ook altijd een actueel overzicht van terugroepacties. 

VOORDEEL 3: Technische en elektronische data in een muisklik

Reparatiehandleidingen, afstelgegevens, informatie over vloeistoffen... in PARTS360 bent u er binnen een paar muisklikken. En dat geldt ook voor alle vragen rond elektronica. Met behulp van HaynesPro is het stellen van diagnoses erg eenvoudig.  

Steeds meer modellen hebben een rijhulpsysteem of ruitenwissers met een aansluiting onder de motorkap. Ook dit soort elektrische schema’s kunt u vinden, voor elk merk en model. Heeft u een technische tekening nodig, van de doorsnede van remmen of schokdempers? Ook die zitten in deze onderdelencatalogus. De basisuitvoering is gratis voor PARTS360-klanten. De businessuitvoering zit achter een abonnement. 

VOORDEEL 4: Altijd de nieuwste onderdelen 

NAPA is ons eigen merk. Daarnaast bieden we andere kwaliteitsmerken. De catalogus breidt continu uit. En PARTS360 bevat ook universele onderdelen zoals olie, koelvloeistof en verlichting, gereedschap en vloermatten. Ook kentekenplaten, bouten en moeren bestelt u eenvoudig in PARTS360. 

VOORDEEL 5: Handleidingen in meerdere talen

De meeste handleidingen zijn in 27 talen beschikbaar. Standaard biedt PARTS360 er 3 (Nederlands, Engels en Frans). Wilt u een andere taal of ontbreekt er informatie? Geef het door, dan zoeken we de informatie voor u op en voegen die toe. 

VOORDEEL 6: Veiligheidsbladen

Veiligheidsblad nodig? Ook die vindt u in PARTS360, voor bijvoorbeeld autolakken en accuzuur. 

Op dit moment werken we bij PartsPoint aan de ontwikkeling van PARTS360 versie 2. We hopen deze in kwartaal 4 van 2023 te kunnen lanceren.

Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over Parts360 of neem contact op met uw accountmanager.