Overslaan en naar de inhoud gaan

1 jaar gratis onderhoud

Word jij onze nieuwe collega?

Kom bij ons werken en krijg 1 jaar gratis onderhoud aan je auto!*

 

Je wordt onderdeel van een hecht, nuchter, divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor! Wij bieden uitdagende en afwisselende functies aan. En het voordeel van een grote organisatie is dat er altijd doorgroeimogelijkheden zijn.

Wij vinden het belangrijk om goed te zorgen voor collega’s. Daarom kun je een marktconform salaris verwachten, een goede pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wanneer jij de proeftijd met succes hebt doorlopen ontvang jij een jaar lang gratis onderhoud aan je auto. Bekijk hieronder de vacatures!

Vacatures

Onze openstaande vacatures:

 

Van Ferwerda naar PartsPoint

Ferwerda, met ruim 80 jaar ervaring in automotive, gaat verder als PartsPoint. PartsPoint is distributeur van automaterialen aan de onafhankelijke aftermarket. Wij zorgen dat een autobedrijf snel met het juiste onderdeel aan de slag. Met één van de grootste voorraden in de Benelux, zorgen we samen met onze grossiers voor een optimale beschikbaarheid van het assortiment.

Vanuit Ede bevoorraden we onze vijf regionale depots in Nederland. Hiervandaan leveren we dagelijks aan alle 100 aangesloten vestigingen van PartsPoint. Wordt onderdeel van de dynamische wereld van automotive!

*Actievoorwaarden:

  • Maximaal 500 euro aan onderhoud aan de auto gedurende 1 jaar.
  • Na het succesvol doorlopen van de proeftijd ontvangt de deelnemer max. 500 euro aan onderhoud aan de auto.
  • Het onderhoud is persoonsgebonden en kan alleen in één zelfde garage worden afgenomen.
  • De garage is een relatie van PartsPoint.
  • Geldig tot 1 jaar na einde proeftijd van de nieuwe medewerker.
  • Deze actie is geldig van 1 april 2022 t/m 30 september 2022.
vacature PartsPoint