Bosch Car Service | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Bosch Car Service

Wij doen alles voor uw auto.

Dichtbij, toekomstbestendig, richtinggevend. De drie kernwaarden van PartsPoint. Ook de meetlat waarlangs wij strategische samenwerkingen leggen. Bosch Car Service noteert op die punten drie vet gemarkeerde ‘vinkjes’. Dit is de meest uitgebreide garageformule van Bosch. Met een professionaliteit en visie die naadloos aansluiten bij de professionaliteit en visie van onze eigen organisatie. Strak geregeld, degelijk concept, sterke marketing. Een prima keuze voor de garagist die zich graag aansluit bij een coalitie van sterke partners.

Bosch Car Service

Maakt u de puzzel compleet?

De naam Bosch staat wereldwijd bekend als koploper op het gebied van autotechnologie waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Bosch ontwikkelt auto-onderdelen, systemen, diagnoseapparatuur en software voor alle merken auto’s. In iedere auto zijn onderdelen en technologieën van Bosch te vinden. De autobranche kan al lange tijd niet meer om Bosch heen.

Wilt u met uw autobedrijf graag meevaren op de kracht van het merk Bosch? Gebruikmaken van de kennis en ervaring die Bosch met zich meebrengt? Hoe geweldig zou het zijn als uw klanten in één oogopslag kunnen zien dat ze bij u aan het juiste adres zijn en dat u alles voor hun auto doet? Als u er zeker van wilt zijn dat u alles voor uw klanten kunt doen, lees dan nu verder en wie weet maakt u de puzzel van Bosch Car Service compleet.

Voor meer informatie, neem contact op met uw vestiging

Bosch Car Service

Bosch Car Service garageformule PartsPoint

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

Concepten PartsPoint NexDrive

8 boosters

Put your money where your mouth is. Geld, maar vooral ook veel tijd. Veel ervaring. Veel kennis. In nieuwe boosters. Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij kwamen te staan. Beter richtinggevend konden zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.