Overslaan en naar de inhoud gaan

CarProf

Dé garage voor auto's van alle merken en leeftijden.

CarProf is onze premium garageformule voor merkgebonden en universele autobedrijven. Grote gemene deler: een hoge mate van professionaliteit. CarProf garagisten sleutelen dagelijks aan hun organisatie. Samen met PartsPoint. Samen met de beste professionals in de markt. En samen met gelijkgestemden uit het netwerk. Een ijzersterke franchise, met ijzersterke ondersteuning. Ook wat stevige eisen, maar juist dat maakt het netwerk sterk. Een uitstekende keuze als u zoekt naar partnership in optima forma.

CarProf

De beste formule voor een beter rendement.

De kern van de CarProf formule is de unieke rendementservice. Op het moment dat u tot deze formule toetreedt, maken wij een eerste scan van uw bedrijfsvoering, een zogenoemde ‘nulmeting’ ter waarde van € 475,- Op basis van deze meting en analyse stellen we samen met u een plan van aanpak op.

Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan. Dit plan ondersteunt u bij het verhogen van uw werkplaats rendement.

Meer informatie over CarProf

CarProf

CarProf is compleet en
biedt zekerheid

  • CarProf rendementservice
  • Effectieve marketing ondersteuning
  • Het CarProf marketingteam begeleidt u in al uw marketing- en communicatieactiviteiten
  • CarProf Tools
  • Moderne, professionele uitstraling
  • 24 maanden garantie voor uw klanten
  • Volledig assortiment A-merkonderdelen
  • TECH360 
CarProf PartsPoint

#1 garageformule van Nederland

Tijdens het BOVAG ROSA onderzoek 2022 beoordeeld met een 8,9
garageformules PartsPoint CarProf

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

concepten PartsPoint

7 concepten

Put your money where your mouth is. Geld, maar vooral ook veel tijd. Veel ervaring. Veel kennis. In nieuwe concepten. Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij kwamen te staan. Beter richtinggevend konden zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.