€8.900,- voor Beyond the Moon | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

€8.900,- voor Beyond the Moon

PartsPoint heeft een cheque ter waarde van € 8.900,- overhandigd aan Beyond the Moon. Dankzij een grootschalige verkoopactie zijn de ruim 55 accountmanagers van PartsPoint in staat geweest dit mooie bedrag te verwezenlijken.

Beyond the Moon

Elk kind moet de kans krijgen om kind te zijn en te genieten van het leven. Een ziek kind dat zich vandaag kan ontspannen en plezier kan beleven, samen met zijn gezin, zal morgen de strijd tegen de ziekte beter aankunnen. Beyond the Moon biedt families met een ziek kind een onvergetelijke vakantiebelevenis en zorgt daarnaast voor interactieve 3D-muurschilderingen in ziekenhuiskamers zodat een ziek kind iets moois heeft om naar te kijken.

Verkoopactie

Filip Cavens (Marketing Manager) licht toe: "Van april 2023 tot juni 2023 hebben PartsPoint en haar geweldige sales accounts hun krachten gebundeld voor een spetterende verkoopactie! Hierbij maakten klanten kans op exclusieve Formule 1 VIP-tickets voor Zandvoort 2023. Maar, dat was niet alles! Voor elk gewonnen ticket schonk PartsPoint een bijdrage aan een goed doel. We zochten een goed doel dat internationaal actief is, vooral in onze eigen thuisbasissen België en Nederland. Onze zoektocht leidde naar Beyond the Moon, een fantastische vzw die zich inzet voor gezinsvakanties voor families met een ziek kind. We zijn onder de indruk van hun transparante en tastbare aanpak, en dat heeft ons doen besluiten om jaarlijks een actie op te zetten voor Beyond the Moon. We zijn enorm trots om al een bedrag van €8,900 te kunnen schenken, waarmee we gezinnen uit beide landen een onvergetelijke vakantie kunnen bieden.”