Trekhaakofferte.nl | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Trekhaakofferte.nl

De snelste weg naar de beste trekhaak onder jouw auto.

Wat is een ‘mooi haakje’ om een nieuwe klant te winnen? De trekhaak. Wij brengen klanten naar uw garage, door hen u te laten vinden op Trekhaakofferte.nl. En uiteraard willen ze dan een trekhaak. Het liefste snel. U dus ook, compleet met de beste ondersteuning. U krijgt het bij PartsPoint.

Trekhaakofferte.nl

Bereik meer consumenten.

Een online offertetool die voor de consument snel de juiste trekhaakset inclusief montage toont voor een transparante prijs. Door slechts het invullen van het kenteken van een voertuig biedt Trekhaakofferte.nl de consument de juiste prijs voor de meest geschikte trekhaakset. Als montagepartner van Trekhaakofferte.nl beschikt u over een online tool om nog beter zichtbaar te zijn voor deze zoekende consumenten.

PartsPoint  beschikt over het grootste database aan trekhaken voor alle voertuigen. Daardoor heeft Trekhaakofferte.nl én u als montagespecialist een sterk voordeel in service naar de zoekende consument. Daarbij kunt u zoals altijd vertrouwen op ons sterke distributienetwerk.

Voorwaarden Trekhaakofferte.nl partner
Als trekhaakmontage partner van Trekhaakofferte.nl dient u aangesloten te zijn bij TECH360 (of een gelijkwaardig technisch concept) in verband met diagnose bij het coderen en/of inleren van een trekhaak. Daarnaast is het van belang dat de consument vervangend vervoer kan worden aangeboden aangezien de auto minimaal een dagdeel in de garage is bij een trekhaakmontage.

Heeft u interesse om montagepartner te worden van Trekhaakofferte.nl? Ga naar www.trekhaakofferte.nl/over-ons
 

Trekhaakofferte.nl

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

Concepten PartsPoint Trekhaakofferte.nl

8 boosters

Put your money where your mouth is. Geld, maar vooral ook veel tijd. Veel ervaring. Veel kennis. In nieuwe boosters. Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij kwamen te staan. Beter richtinggevend konden zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

Twee krachtigste uitingen van automotive ondersteuning. Radicaal anders ingericht dan elke andere voorganger of equivalent. Met de garagist als het absolute middelpunt. Daar draait het om. Altijd dicht bij uw garage. Wetend waar het heen gaat in de branche. Klaar voor de toekomst. We’ve got the power.