TECH360 | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

TECH360

Compleet systeem van technische ondersteuning en training.

Dichtbij, toekomstbestendig, richtinggevend. Alles waar PartsPoint voor staat, komt samen in TECH360. Het meest complete systeem in de Benelux voor technische ondersteuning en automotive training. In die volgorde ook: eerst ondersteunen en waar mogelijk trainen. Dat is iets heel anders dan trainingen verkopen. Ook wij trainen, maar dat is niet het hart van TECH360. TECH360 staat voor écht dichtbij zijn. Ook écht bereikbaar zijn. Virtueel naast de monteur staan, onder de brug. Helpen met Remote Services en Pass Thru. De Vraagbaak zijn en de manier om handel op de brug te houden. Vandaag en morgen. Want autotechniek gaat hard. Verandert snel. Dat kan geen enkele garagist of monteur bijbenen. TECH360 wel en u dus ook, als u zaken doet met PartsPoint. Dan bent u klaar voor vandaag, morgen en de toekomst.

TECH360 filosofie

Het draait om uw autobedrijf.

Bij TECH360 is alles er op gericht om uw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken. De filosofie van TECH360 is: 70/20/10

70 procent van alle autokennis wordt aangeleerd in de praktijk. Leren door te werken. En leren van TECH360. In uw garage, onder uw brug. Niet tijdens een training, niet uit een boek. Want u wilt uw mensen onder de brug niet in een klaslokaal.

20 procent is leren van anderen. De autotechnicus leert vooral door te werken, en door samen te werken. Elkaar coachen, kennis delen en feedback geven, ook een onderdeel van TECH360.

10 procent van de kennis is leren door training. U bent liever niet uw mensen van de werkvoer kwijt voor een training. Maar zonder training leert niemand. TECH360 traint alleen waar het echt om draait.

Meer informatie over TECH360? Naar de website

TECH360 logo

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

boosters PartsPoint TECH360

7 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor het autobedrijf. Waarmee wij dichterbij komen te staan. Beter richting kunnen geven. En waarmee het autobedrijf toekomstbestendig wordt.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.