TECH360 | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

TECH360

Compleet systeem van technische ondersteuning en training.

Dichtbij, toekomstbestendig, richtinggevend. Alles waar PartsPoint voor staat, komt samen in TECH360. Het meest complete systeem in de Benelux voor technische ondersteuning en automotive training. In die volgorde ook: eerst ondersteunen en waar mogelijk trainen. Dat is iets heel anders dan trainingen verkopen. Ook wij trainen, maar dat is niet het hart van TECH360. TECH360 staat voor écht dichtbij zijn. Ook écht bereikbaar zijn. Virtueel naast de monteur staan, onder de brug. Helpen met Remote Services en Pass Thru. De Vraagbaak zijn en de manier om handel op de brug te houden. Vandaag en morgen. Want autotechniek gaat hard. Verandert snel. Dat kan geen enkele garagist of monteur bijbenen. TECH360 wel en u dus ook, als u zaken doet met PartsPoint. Dan bent u klaar voor vandaag, morgen en de toekomst.

TECH360

Het draait om jouw garage.

TECH360 draait om uw garage. Daar wordt 70 procent van alle autokennis aangeleerd. Leren door te werken. En leren van TECH360. In uw garage, onder uw brug. Niet tijdens een training, niet uit een boek. Want u wilt uw mensen onder de brug niet in een klaslokaal. En doeners leren graag met hun handen, niet uit theorie. Bij TECH360 is alles er op gericht om uw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken.

Meer informatie over TECH360? Ga naar de website

TECH360 logo

 

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

concepten PartsPoint TECH360

8 boosters

Put your money where your mouth is. Geld, maar vooral ook veel tijd. Veel ervaring. Veel kennis. In nieuwe boosters. Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij kwamen te staan. Beter richtinggevend konden zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.