Performance | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Performance

Verbeter het rendement van uw werkplaats.

Hoe weet u nu of u het goed doet? Koppel uw garagesysteem aan WESP en u krijgt direct inzicht in uw prestaties. En hoe u het doet ten opzichte van de markt. Waar er winst te behalen valt. Maar u bent vast geen data-analist en dit is geen dagelijks werk voor u. Wel voor ons team van ervaren WESP-coaches. Ga voor de winst.

WESP

Omzet verhogen, service verbeteren.

Handel binnen halen en binnen houden. Koppel het garagesysteem aan WESP en krijg inzicht in uw prestaties. Met de slimme analysesoftware van WESP wordt alle relevante informatie gefilterd en geordend uit uw systeem. Niet na een jaar of kwartaal, maar elke dag. Iedere week ontvangt u een overzicht met alle waardevolle informatie. Dan ziet u meteen het resultaat van eventuele veranderingen.

Helder inzicht in de getallen waar het echt om draait. U realiseert omzetstijging, hogere klanttevredenheid en een beter rendement. Dat doet u niet alleen, achter een beeldscherm. Dat doet u met samen met onze coaches. Die uw wereld begrijpen en uw taal spreken. Die weten waar winst te behalen valt in een garagebedrijf.

Bekijk de leaflet voor meer informatie

Neem contact op met uw vestiging over WESP

WESP

garageformules PartsPoint CarProf

5 formules

Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

Concept PartsPoint

7 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor het autobedrijf. Waarmee wij dichterbij komen te staan. Beter richting kunnen geven. En waarmee het autobedrijf toekomstbestendig wordt.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.