LeaseProf | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

LeaseProf

Zaken doen met de grote jongens.

Hoe kunt u als universeel zaken doen met leasemaatschappijen en fleetowners? Met LeaseProf van PartsPoint. Wij hebben overeenkomsten met veel leasemaatschappijen in Nederland. Weten hoe die wereld werkt en kunnen het spel met hen spelen. En daar profiteert u van. Met een volle brug en eerlijke marges.

LeaseProf PartsPoint

Toegang tot de leasemarkt.

LeaseProf biedt haar klanten totale ontzorging in onderhoud van leaseauto's. Leasemaatschappijen en fleetowners stellen hoge eisen aan partners. Qua kwaliteit van uitvoering van de werkzaamheden maar ook qua tariefstelling en administratieve afwikkeling. LeaseProf biedt universele autobedrijven toegang tot de markt van leaseauto onderhoud. LeaseProf heeft overeenkomsten met veel leasemaatschappijen in Nederland.

Meer informatie

LeaseProf

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

Concepten PartsPoint

7 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor het autobedrijf. Waarmee wij dichterbij komen te staan. Beter richting kunnen geven. En waarmee het autobedrijf toekomstbestendig wordt.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.