Kentekenloket | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Kentekenloket

Overschrijven aan uw eigen balie.

Wat is het beste moment om een nieuwe klant te scoren? Als die nieuwe klant voor uw balie staat! Om een auto over te schrijven. Een mooi moment voor de consument. Maar voor u ook. Want die consument wil goed voor die nieuwe auto zorgen. Kan zien dat u uw zaakjes op orde heeft. Met PartsPoint. En met Kentekenloket.

Kentekenloket

Uw eigen kentekenloket.

Consumenten verkopen onderling ruim 1 miljoen auto’s per jaar in Nederland. Voor de overschrijving van het kenteken gingen ze tot voor kort naar het postkantoor. Maar nu is er het Kentekenloket!

Voordeel voor alle partijen

Het idee? Een Kentekenloket op het autobedrijf; dat is voordeel voor alle partijen. U krijgt extra particuliere autobezitters binnen uw bedrijf. En autokopers zijn meteen op de logische plek voor een kilometercheck, een aankoopkeuring of een onderhoudsbeurt.

Professionele dienstverlener

Met een Kentekenloket profileert u zich als een professionele dienstverlener. Het is erkend door de RDW en het aantal loketten per gemeente blijft beperkt. U heeft daardoor gegarandeerd een redelijk volume aan overschrijvingen.

Ook Kentekenloket worden? Of meer informatie? Ga naar de website

Kentekenloket

garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

concepten PartsPoint

7 boosters

Een breed portfolio met diensten en producten voor het autobedrijf. Waarmee wij dichterbij komen te staan. Beter richting kunnen geven. En waarmee het autobedrijf toekomstbestendig wordt.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.