Garagevergelijker.nl | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Garagevergelijker.nl

De snelste verbinding naar de klant.

Hoe vinden nieuwe klanten uw garage? Meestal op internet. En sommige gaan dan puur voor de laagste prijs. Of voor de laagste prijs en de beste beoordeling. Waar ze u vinden? Op Garagevergelijker.nl, de populaire vergelijkingswebsite voor onderhoud en reparatie. Wij helpen u die klanten te winnen. En te houden.

Garagevergelijker.nl

Bereik meer klanten.

Via Garagevergelijker.nl, de onafhankelijker vergelijkingswebsite voor onderhoud en reparatie, kunt u online een offerte aanbieden aan consumenten die op zoek zijn naar een APK of onderhoudsbeurt aan hun auto. Consumenten vragen een offerte rechtstreeks bij u aan voor reparatie en onderhoud op basis van prijs, afstand en review cijfer. U bepaalt zelf uw uurtarief.

Meer informatie? Naar de website van Garagevergelijker.nl

Garagevergelijker.nl

Voordelen als deelnemer

  • Bereik meer klanten
  • Verhoog uw omzet
  • Eenvoudig mee te werken
  • 1000+ garages gingen u voor

Met een vermelding op Garagevergelijker.nl vergroot u uw zichtbaarheid in de regio en bereikt u een grote groep nieuwe klanten. U lift mee op onze landelijke marketingactiviteiten en wij werken aan uw vindbaarheid in Google.

Garagevergelijker.nl
garageformules PartsPoint CarPro

5 formules

Onze aandeelhouders in de VS hebben een simpele stelregel: the proof of the pudding is in the eating. Onze eigen garageformules komen het allerbeste uit het ROSA-onderzoek van BOVAG, met prachtige rapportcijfers. Naast de nummers 1 én 2 completeren wij ons portfolio met drie sterke, bewezen formules.

concepten PartsPoint Garagevergelijker.nl

8 concepten

Put your money where your mouth is. Geld, maar vooral ook veel tijd. Veel ervaring. Veel kennis. In nieuwe concepten. Een breed portfolio met diensten en producten voor de garagist. Waarmee wij dichterbij kwamen te staan. Beter richtinggevend konden zijn. En waarmee wij, én de garagist, toekomstbestendig zijn.

assortiment PartsPoint

Assortiment

We helpen met een ongelooflijk breed en diep assortiment aan producten. Het moet bij ons compleet zijn. Altijd op voorraad zijn. En over kwaliteit willen we al helemaal niet twisten. We voegen onze vakkennis hieraan toe. En natuurlijk een goed doorontwikkeld digitaal onderdelenplatform.