Autovakmeester gelanceerd in België onder de naam Autorepairmaster | PartsPoint Overslaan en naar de inhoud gaan

Autovakmeester gelanceerd in België onder de naam Autorepairmaster

PartsPoint België introduceert de nieuwe garageformule Autorepairmaster, de Belgische variant van de Nederlandse succesformule Autovakmeester. De lancering vond plaats tijdens de officiële opening van TECH360 in Zonhoven van 25 tot en met 28 september. De formule is nu al zes Autorepairmasters sterk en één van de autobedrijven, Auto’s Serge in Affligem, is al volledig gestart.

Bjorn Van Cauwenberghe, Manager Garagenetwerken PartsPoint België: ‘’Autovakmeester heeft zich in Nederland bewezen als een succesformule. De formule bestaat sinds 2018 en is inmiddels al ruim 200 leden sterk. Dit succes willen we graag doortrekken naar België. Met Autorepairmaster zijn we in staat om Belgische autobedrijven te ondersteunen in de veranderende automotive aftermarket. Met name op het gebied van on- en offline marketing tools en de autotechniek die anno 2023 in een hoog tempo verandert.’’

Bij Autorepairmaster staat kwaliteit voorop. Een van de vereisten is dat een autobedrijf TRAXIO gecertificeerd moet zijn. Dit is opgenomen in de formule en biedt garantie op kwalitatief en vertrouwd onderhoud. Met het brede pallet aan services, waaronder technische opleidingen via TECH360, 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties, Pechhulp in heel Europa en een compleet assortiment in A-merkonderdelen, biedt Autorepairmaster een volledig pakket dat ten goede komt van de productiviteit en het rendement van het autobedrijf.

Serge Vervondel, eigenaar Autorepairmaster Auto’s Serge: ‘’Met Autorepairmaster ben ik in staat om mijn onderneming een flinke boost te geven op het gebied van marketing en ervoor te zorgen dat mijn monteurs altijd up-to-date zijn en samen met TECH360 de benodigde knowhow ontwikkelen als het gaat om de veranderende autotechniek. Daarnaast investeer ik met Autorepairmaster ook in de naamsbekendheid van mijn autobedrijf door de landelijke dekking van de formule.’’

Op dit moment is PartsPoint in gesprek met een twintigtal autobedrijven die met Autorepairmaster willen investeren in de toekomst van hun autobedrijf. Geïnteresseerde autobedrijven kunnen hun interesse kenbaar bij hun PartsPoint vestiging of via autorepairmasterworden.be.